Bar i Shop - BRLOG
logo-mali
header-o-nama2

Bar i Shop

Najbolje mjesto u gradu za popiti craft pivo pripremljeno u Zadru.

Prošećite po pivovari uz stručno vodstvo pivara (uz najavu), saznajte nešto o craft pivu, ispričajte nam svoju životnu priču za šankom… dođite uživati u pivu i drugim craft proizvodima, a povedite i svoje ljubimce sa sobom, ili klince. Za sve imamo ponešto interesantno.

Želimo da naš craft bar (kušaonica) bude vaše sretno mjesto. To znači tri stvari:

KVALITETA

kvalitetno-craft-pivo-brlog

Kvaliteta nam je ključna pretpostavka za rad i tu smo dosta isključivi: nudimo samo  craft proizvode – KAVU, SOKOVE, VINO, RAKIJE i – PIVO. Sve je lokalno i uglavnom proizvedeno od članova Brlog zadruge. Više o ponudi naših piva i proizvoda naših članova pogledajte u web shopu! 

ZABAVNI SADRŽAJ

bar&shop-zabava

Na našoj terasi i unutarnjem dijelu na katu, iznad same pivovare, možete plasirati svoj sadržaj u dogovoru s našim voditeljem kušaonice, bila to izložba fotografija, prezentacija ideje / knjige / vještina, manji koncert, ples, igra… #sve što je u skladu s vrijednostima Brloga! Btw, dobrodošli su i vaši ljubimci i klinci (zato imamo posudice s vodom i prirodne sokiće i razne društvene igre s naglaskom na šah).

SHOP

shop-veleprodaja-brlog

Omogućavamo kupovinu piva (i ostalog) za doma po tvorničkim cijenama – odaberite svoje favorite piva, vina ili sokova i ponesite si paket doma. Dakle ovo je i shop i pickup point za web shop!

Dakle dođite na pivo ili po pivo. Tu smo za vas!

ŠTO KAŽU NAŠI KUPCI?

DOĐI NA PIVO!

Andrije Hebranga 6
23 000 Zadar
Hrvatska

Radno vrijeme:

Ponedjeljak –  subota: 16:00 – 24:00h

Košarica
Košarica je prazna.
Nastavi kupnju
0