Bar i Shop - Brlog pivovara
logo-mali
Brlog craft beer bar

Bar i Shop

Najbolje mjesto u gradu za popiti craft pivo koje se kuha u Zadru.

Prošećite po pivovari uz stručno vodstvo pivara (uz najavu), saznajte nešto o craft pivu, ispričajte nam svoju životnu priču za šankom… dođite uživati u pivu i drugim craft proizvodima, a povedite i svoje ljubimce sa sobom, ili klince. Za sve imamo ponešto zabavno!

Želimo da naš craft bar (kušaonica) bude vaše sretno mjesto. To znači tri stvari:

KVALITETA

kvalitetno-craft-pivo-brlog

Kvaliteta nam je ključna pretpostavka za rad i tu smo dosta ISKLJUČIVI: nudimo samo  craft proizvode – KAVU, SOKOVE, VINO, RAKIJE i – PIVO. Sva naša piva proizvedena su od 4 ključna sastojka (Zrmanje, žitarica, hmelja i kvasca). Nisu filtrirana i nisu pasterizirana, svježe se proizvode svaki tjedan. Više o ponudi naših piva pogledajte u web shopu!

I drugi proizvodi u Zadar craft baru Brlog su domaći i uglavnom proizvedeni od članova Brlog zadruge! Sokove cijede naši članovi s Neretve (Guuc) i iz Vrbovca (OPG Stjepan Car). Kavu nam isporučuje zagrebačka pržionica Kavantura. Vina su dostupna od Vinarije Teskera iz Vrlike.

ZABAVA

bar&shop-zabava

Na našoj terasi i u galeriji na katu iznad same pivovare možeš pronaći razne društvene igre, ping pong, izložbu lokalnih autora fotografija, slika, skulptura, knjige… Možeš donijeti i svoj art koji želiš da ga drugi vide ili kupe, možeš organizirati poneki rođendan u pivovari ili radionicu ili event otvorenog tipa… Javi nam se. Dok je sve u skladu s vrijednostima Brloga – tu smo za dogovore!

Btw, dobrodošli su i vaši ljubimci i klinci (zato imamo posudice s vodom i prirodne sokiće i razne društvene igre s naglaskom na šah). Jako smo family friendly, kao i otvoreni prema različitostima, a često ćemo posjetiocima omogućiti spontantu turu po pivovari, ispričati kako se kuha pivo i kako smo izgradili pivovaru…

SHOP

shop-veleprodaja-brlog

Šank je ujedno i trgovina – pivo možeš kupiti i za doma po tvorničkim cijenama – odaberi svoje favorite piva, vina ili mercha i ponesi paket doma ili ekipi za rođendan ili druženje! Dakle ovo je i shop i pickup point za web shop! Sezonu proljeće-ljeto-jesen otvoreni smo od jutra do ponoći svaki dan osim nedjelje. Zimsku sezonu uglavnom radimo samo kao trgovina/shop, i to u satima kada radi i pivovara (od jutra do 17h).

Najbolji je osjećaj kada iz pivovare izađeš obučen u majicu pivovare, pod jednom rukom je six pack različitih pivi koju ćeš pokloniti frendovima i zabaviti ih pričom o craft pivu s nekim čudnim sastojkom, a pod drugom gajba a.k.a. kutija od 20 boca Plavuše ili Neposlušne – ta je za tebe doma. Svako pivo koje kupiš i poneseš doma, jedna je topla ljudska priča o ječmu koje nije postalo varivo i uspjehu koji su izgradili optimizam i strast lokalnih entuzijasta.. <3

ŠTO KAŽU NAŠI KUPCI?

DOĐI NA PIVO!

Andrije Hebranga 6
23 000 Zadar
Hrvatska

Radno vrijeme:

Shop – Pivo to go od 09:00 – 17:00.

Bar – Čekamo proljeće kad terasa ponovo otvara!