Postani zadrugar - Brlog pivovara
logo-mali
Image Alt

Postani zadrugar

Postani-zadrugar-2

TKO SU NAŠI ZADRUGARI?

Ljudi koji o pivu i životu razmišljaju kao i mi uvijek su dobrodošli u Brlog zadružnu pivovaru – što nas je više, to smo jači. Znamo to jer smo počeli kao par, pa narasli na 15, pa na 90 zadrugara i gle čuda, stvarno smo jači i možemo više kad nas je više! 

Ako te zanima zadrugarski duh i misliš da bi Brlog mogao biti pravo mjesto za tebe ali ne znaš kako sa svim time početi – pa evo, ovo je početak. Samo nastavi čitati!

NAŠA VIZIJA

Naša je vizija – biti nezavisna i društveno angažirana, zaigrana i inovativna pivovara u vlasništvu zadrugara; prepoznatljivo mjesto druženja s craft ponudom piva, vina, kave, sokova – iz portfelja naših članova. I želimo biti podrška drugim kreativnim i odvažnim ljudima.

Saznaj kako postati zadrugar

NAŠE VRIJEDNOSTI

POVJERENJE

Bitan nam je osjećaj da u ničemu nismo sami, tako da nam odgovara ovako velika zajednica i zaposlenici i zadrugari su po istimprincipima priključeni kolektiv. Ionako smo svjesni da nitko nikad ništa nije napravio sam pa smo od početka ovako čoporativni.

OPTIMIZAM

Znamo i da je lakše biti hrabar kad si optimist i da se slično veže sasličnim pa otuda ta zarazna pozitiva i to sretno mjesto Brlog. Čim čim više se ekipe zakači za našu energiju, tim tim bolje.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Mi ispred ja. Svojim pristupom proizvodnji, poslovanju, dizajnu i financiranju uvijek nastojimo razbiti društvene i ekonomske predrasude te stvarati kulturu suradnje i solidarnosti.

ŠTO KAŽU NAŠI ZADRUGARI?

Draga Ana, prilog je sjajan. Baš ste ležerno i jednostavno pojasnile o čemu se radi. Ponosna sam što sam članica Brloga!!!!!

Andreja Rosandić

Osvojila me energija koju ste stvorili oko zadruge. Kako postati članom? Nadam se da mogu nekako doprinijeti ovoj priči.

Zvone

Ma Ana Ti i Tvoj tim ste nevjerojatni ! Toliko novog i obećavaju čega za budućnost. Samo nastavi tako. Bravo !!!!

Stjepan

Brlog je najefikasnije investicija! Ima potencijal. Stvarno mi je žao što nisam više uložio.

Jadran P.

Jako smo ponosni na Brlog i sve kaj ste napravili!

Mihaela

Svaka čast za sve do sada, i za totalnu transparentnost u poslovanju i izvještavanju. Fakat možete biti uzor (i vjerujem da jeste) svim zadrugarima! Pivili!

Zoran

Još jednom hvala na krasnom druženju i gostoprimstvu! Jako smo ponosni na Brlog i na sve kaj ste zadnjih godinu-dvije odradili!

Čitam vašu priču u Jutarnjem koja me jednostavno oduševila. Eto ostavili ste me bez teksta, što se ne dešava često! Samo naprijed!

Sanja

Meni je super, prvi pita da sam na Zoom-u iz gušta i smisla a ne zbog još jednog poslovnog, nebitnog sastanka.

Tonko

Brlog je priča koja je toliko sjajna, toliko zdravo i pametno postavljena, toliko je hrabrosti, duha i zajedništva da stvarno islim kako je već sada, i postat će još više, ogledni primjer poduzetništva za 21. stoljeće. Stvarno ste inspiracija i to je činjenica a ne kompliment.

UČLANI SE!

Pošalji nam upit za detalje i zatraži telefonski intervju – ostavi svoj broj telefona u mailu.