Zadar craft beer festival 2023. - Brlog pivovara
logo-mali

Zadar craft beer festival 2023.

Nakon dvije godine pauze, vratio nam se omiljen festival craft piva – Zadar Craft Beer Festival!

Mjesto događanja je riva, u samom centru starog grada Zadra, na novoobnovljenoj rivi, od 31.08.2023. do 02.09.2023.., između 16:00h i 01:00h. Za dobru atmosferu na festivalu će se pobrinuti DJ-evi i 10 kraft pivovara.

Kao što organizator navodi, cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara i upoznavanje lokalnih ugostitelja s ovom zanimljivom ponudom.

Sudeći po inovativnosti hrvatske pivske scene, imat će te probati mnogo fantastičnih okusa i kreacija nastalih zadnjih godina u pivovarama diljem hrvatske.

Ove godine na Festival craft piva Zadar se predstavlja 10 pivovara, osim BRLOG ZADRUŽNA PIVOVARA, imat ćete prilike probat pivo iz:

LAB SPLIT

KRIŽEVAČKA PIVOVARA

PULFER

PIVOVARA RAZUM

PIVOVARA FORUM

PIVOVARA MEĐIMURSKI LEPI DEČKI

PIVOVARA MLINARICA

VAROŠKA PIVOVARA

PIVOVARA MEDVEDGRAD

Na točionicima Brlog pivovare će se vrtiti klasici – Plavuša – Blond ale i Neposlušna – hoppy red ale, i specijale iz linje Majstorica.

festival craft piva Zadar ponuda piva

Brlog kušaona u Zadru

A ako ste baš eto taj vikend negdje i ne možete posjetiti festival, uvijek nas možete pronaći u Brlog craft bar & shopu u ulici Andrije Hebranga 6, Zadar.

Naš tap room se nalazi nedaleko od centra grada, imamo ogromnu terasu, zanimljivu ponudu piva i lokalnih proizvoda, a možete i vidjeti našu proizvodnju! Čekamo vas 🙂

Do tada Živili!

Odgovori