Nominiraj naj neposlušnu 2022. godine! - Brlog pivovara
logo-mali
Slika žene koja radi u pivovari s natpisom " Nominiraj naj Neposlušnu 2022. godiine"

Nominiraj naj neposlušnu 2022. godine!

Prikupljanje nominacija za 2022 je završeno 14.02.2022. Pogledaj galeriju nominiranih za NAJ NEPOSLUŠNU 2022 i glasaj za svoju favoritkinju!

 

Svi znamo barem jednu od onih koje ne prihvaćaju ne za odgovor, preuzimaju stvari u svoje ruke, svojglave su, ali ispravne, poštene, na strani slabijih.

Ove smo godine (a i narednih, nadamo se) odlučili jednu takvu ženu nagraditi počastima u “klubu neposlušnih” – diplomom i slikom na zidu, hrpom piva i mercha by Brlog.

Nema puno mile lale, radi se o neposlušnoj, buntovnoj, nepokolebljivoj fajterici iz susjedstva, ured, s tv-a ili od bilo kud. Može i ne mora biti poznata osoba. Mi ih želimo okupiti da ih upoznamo, da svake godine jednu nagradimo. A vi nam šaljite svoje nominacije mailom na neposlusna@brlog.hr ili komentarima na Facebook objavi.

Treba nam ime i prezime, fotka i jako kratki opis zašto ju nominirate. I kako da dođemo do te osobe, jel 😉

Nominacije primamo do Valentinova, nakon čega se sužava izbor pa taj izbor dajemo narodu na glasanje. Pobjednica dobiva vrijedne nagrade iz naše pivovare + sliku na zidu “kluba neposlušnih” i vječnu slavu.

Za pomoć pri nominaciji možete se voditi prema dolje navedene 4 kategorije, i naravno – prema Brlog vrijednostima (povjerenje, optimizam i društvena odgovornost).

Prilikom nominacije možete se voditi sljedećim idejama:

1) Neposlušna koja gura druge žene
2) Neposlušna koja vodi brigu o pravima djece
3) Neposlušna kojoj je stalo do okoliša
4) Neposlušna koja stvari radi drugačije, inspirira
5) Neposlušna koja je posebno hrabra

 

Odgovori