Novo pivo: IPA - ne jedna nego dvije! - Brlog pivovara
logo-mali

Novo pivo: IPA – ne jedna nego dvije!

Vrućine nas lupaju, ljeto stiglo ranije no ikad a s njim i cijeli vlakić IPIjevki!

Imamo čak dva nova piva u ponudi, oba dolaze iz IPA pretinca. To su nam Cold i Session IPA, oba kao stvorena za vruće dane.

Ponuda IPA piva za ljeto

Saznaj koja je IPA tvoj ljetni favorit!

Cold IPA je premijerno puštana na točionike u Beču na Craft&Loop festivalu te na Zagreb beer festivalu gdje je pobrala samo hvalospjeve.

Etiketu je radio naš jedan i jedinstveni Čopor kojem se ovo pivo jako svidjelo dok je ležalo u fermentoru. Slika na etiketi je nastala korištenjem raznih tehnika, kolaž, akril, flomaster, te je naknadno digitalizirana.

Prilikom stvaranja svojih djela, Čopor se prvenstveno vodi intuicijom i ona su rezultat spontanog naleta kreativnosti, a njegove radove možete pronaći na linku https://www.instagram.com/vodanoviccopor/.

Session IPA – ili ti SIPA je prva šarža iz serije ovih laganih ljetnih kombi, koja je zamišljena tako da se svakih novih 2000L napravi s različitom kombinacijom slada i hmelja kako bi isprobali sve izvrsne ideje što ekipa iz produkcije ima, a i da njima bude interesantno 🙂

Session IPA, stvorena za ljeto <3

 

Pivo možete probat i na točioniku u Brlog beer baru! Sve novosti iz kafića stavljamo na Facebook od bara.

Kako smo je od milja prozvali SIPA naša suradnica i umjetnica Antea Delpin nam je napravila ove pre pre kjut sipe! I napravila ih je cijeli “sipnjak” 🙂

Bile su toliko dobre da se nismo mogli odlučiti, pa će svaka šarža Session IPA imati svoju sipu. Radove Antee možete pogledati na linku https://www.instagram.com/madeliefieart/.

Naravno narudžbe za oba piva idu za cijelu Hrvatsku kroz web shop!

Ako želiš autorske etikete, mogu se naručiti na web shopu!  Ne dopusti da Čopor i sipa uteknu, nego naruči!

Odgovori