BRLOG Craft market #8 - Brlog pivovara
logo-mali
brlog craft market 8

BRLOG Craft market #8

Ovo nam je osmi po redu Craft market, događaj koji je zamišljen kao mjesto okupljanja kreativaca i društvenjaka zadarske scene.
Mjesto događanja >Terasa Brlog Brlog craft bar&shop-a u sklopu naše zadružne pivovare, subota 12.11.2022. Najava izlagača i sve novosti se nalaze na Facebook stranci od beer bara.

Što smo spremili? – Sajam proizvoda + buvljak + hrana + glazba i ne zaboravimo – PIVO!

U našoj kušaonici standardno možete pronaći craft pive, Plavuša, Neposlušna, hrpa specijala, Guuc sokovi raznih okusa, kava vino, aperitivi AKA rakija.

RASPORED

Subota, 12.11.2022.

Kad startamo – Sajam kreće od 11h ujutro i traje kroz cijeli dan.

Ručak – 13h

Vesela glazba cijeli dan do 00:00.

Ukoliko dođe do nekih promjena, facebook event će biti ažuriran.

Isplanirali smo vam subotu, ne morate se razmišljati čak ni o ručku. Dođite uživati na našu terasu koja sad već u jesenskim bojama i hvatati zrake sunca. 🙂

Na vama je samo da se pojavite solo ili u društvu, povedite djecu, ljubimce, ima mjesta za sve!

Craft market traje cijeli dan? A što ćemo za ručak?

 

Za jelo se pobrinuo Igor Koza Kozličić – kuhar koji se pregače uhvatio tek prije 5 godina, i već je radio u restoranima poput Radisson Hotel Amsterdam, Mission Masala Bruxelles (desi indijski restoran) ili Boškinac (Pag).
Iako nema formalno školovanje za kuhara, Igorova strast prema hrani, inzistiranje na preciznosti i zaluđenost novim trendovima u gastronomiji dovode ga do prilike da svoj zanat peče izvan granica Hrvatske gdje se upoznaje sa najnovijim tehnikama kulinarstva.

Tko su izlagači na sajmu?

Saznali ste kad gdje i što, shvatili da nećete ostati gladni pa je vrijeme da kažemo nešto više o glavnim zvijezdama craft marketa. Oni su ipak ti koji ulažu svoj talent i vrijeme kako bi nam svakodnevnica bila vesela i šarena. O svakome izlagaču možete više pronaći na njihovim stranicama i profilima, ali najboilje je doći i uživo opipati-pomirisati i isprobati divote koje izrađuju.

Pa krenimo:

1.Radost flora – Radost Flora, moć prirode, šarena karavana ponovo sa nama! Radost flora je zajednica koja se bavi uzgojem različitih biljnih vrsta, samonikli uzgoj ljekovitog bilja iz prirodnog staništa, izrada medicinskih pripravaka, očuvanje sjemena biljaka i edukacijom.

2. Anđela Šimunov
Održiviji način kreiranja koji podrazumijeva kreativnu transformaciju već postojećih predmeta i materijala ili #upcycling

3. AGart Ana Garžina U potpunosti ručno izrađen nakit od srebra i bakra. Ukrasi od naplavina.

4. Sun flowers by Ana, Ana Padovan ½ makrame art koža i draga kamenja.

Kreativnost i stvaranje za mene je ceremonija pozitivne energije. Kreativni rad u bilo kojem obliku oduvijek je bio dio mene i sad se uobličio u ‘čvoričanju’ i igri boja. Makrame je jedan od najstarijih tehnika i kao takav nudi bezbroj kombinacija i stilova. Svoj izraz pronašla sam u mandalama, kristalima, te uvijek inspiritativnoj ženskoj energiji.

5. Katarina Perović 

Katarina sa sobom donosi šarenilo u obliku staklenih perlica, kristala, kamenčića, školjaka, kože i konopa u raznim tehnikama izrade od vezenja, tkanja do ciglenog veza.

6. Iva Jović – Izrađuje heklane božićne ukrase čija prodaja do Božića ima humanitarni karatker. Prikupljaju se razne potrepštine za potrebite ljude.

7. Beta blends – Ručno rađena prirodna kozmetika malih šarži. Formulirana je iz pomno odabranih sirovina, bez dodataka vode i sintetskih tvari.

8. Jasminka Blažević –

9. Drmić rukotvorine –

10. Šivko šiv -Maya Ivani Coockoo – Šareno, šareno, šareno! Šarene torbe, šarene pregače, šareni život ? Razne ručno šivane stvari

11. BUVLJAK – važan dio sajma čini buvljak. Ovaj put četvero izlagača ima svoje mjesto za ponovu upotrebu

Odgovori